Klassiekertje van Hilde, dank!
- Lekkere olijfolie
- Bouillon (groente, tuinkruiden of vis)
- Tilapiafilet(s)
- Tomaat
- Camembert
- Dille
En zo maak je het (30 min)
Pak een goede schaal en giet daar een zeer gulle straal goede olijfolie in. Verkruimel een blokje bouillion door de olie en leg talapiafilet erin (draai de filet vervolgens om zodat ie lekker ligt te badderen in de olijfolie en aan twee kanten een sopje heeft gehad.
Daarop leg je plakken tomaat, daarop leg je plakken camembert en daarop wat takjes dille. Knal het geheel in de voorverwarmde oven, 20 min, half uurtje, ff checken of de kaas lekker is gesmolten en dan… smullen maar!
Lekker met
Serveren met een heerlijke groene salade en vers stokbrood (die kan je lekker mee soppen in de jus). Oh ja enneh…. zonder een heerlijk koel wit wijntje kan de vis natuurlijk niet zwemmen!
– © Hilde Huizinga –
Alles over eifel en stamphaus vind je op
https://www.stamphaus.nl
Heerlijk vakantiesmaakje, kan niet anders zeggen.
Had Tilapia uit de diepvries waardoor ’t misschien wat minder gebakken en meer gekookt was maar niet getreurd, destemeer water/olie/camembert sausje om met ’t stokbrood op te dippen.
Met de hoeveelheden wat gegokt (1 goede camembert minus wat snoepen tijdens ’t koken ;-), 2 trostomaten en niet zuinig met de verse dille gedaan); Prima smaak.
Hilde, bedankt!!!!