't Stamphaus logboek

Stormschade vanuit ’n breed bed

Stormschade vanuit ’n breed bed

Zo, was weer ’n lekker weekendje.

Laatste sneeuw is bijna verdwenen. Vogels zijn daar duidelijk blij mee, veel activiteit en een paar meter hoger veel roofvogels aan het cirkelen boven de wei op zoek naar lekkers. Tuin ook maar eens goed opgemeten voor de aanstormende lente.

Ook duidelijk zichtbaar is de schade van de storm van 28 februari, veel bomen omgewaaid en/of inmiddels afgezaagd. Bij de buren wat daklijst en aan de overkant een aantal (vorig jaar nieuwe) dakpannen verdwenen. Stroom heeft er ook een uur of twee uitgelegen… aardig spookweer geweest dus.

Een van onze oude garagedeuren was ook opengewaaid, kromme scharnier erbij. Maar die deuren moeten komende zomer toch vervangen dus liggen we niet echt wakker van. Kan de kat van buurman jan wat beter bij z’n toilet ;-).

De Kinderen slapen inmiddels ook op niveau, een bed van 3,20 meter breed. Voor overdwars slapen of logeetjes laten aanschuiven of natuurlijk … pappa en mamma te logeren.

Enne in huis begint er langzaam ook op te lijken. De bovenste verdiepingen althans. Die zijn behangen en alle kamers geverfd. Jan & Marjo hebben inmiddels ook de hal van boven tot onder op hun naam gezet in onze afwezigheid. SUPER!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.