't Stamphaus logboek

Website update

Website update

Yep, we zijn weer een stapje verder met de site. Wat kleine cosmetische verschuivingen en met het langzaam bereiken van het einde van het begin zijn we ook een stapje in de richting van hoe-verder met de ontwikkeling van ’t huis. Want klaar? hahahahahahahaha da’s voor watjes.

’t Idee voor wat continuteit en overzichtelijkheid is inmiddels platgeslagen in een nieuw website-item: de ‘Most Wanted Top 10‘. Nu misschien nog wat geforceerd gevuld maar hierin vind je de komende tijd onze vraagstukken en/of gaten in het huis waar we jullie input, ideeen of misschien wel wat left-overs die toch maar op zolder liggen-te-liggen goed voor zouden kunnen gebruiken.

Verder hebben we twee heerlijke varianten van gevulde punt-paprika gegeten. Ben een oprechte maar ongrijpbare belofte rijker voor een nieuw Kochbuch-recept, de tastbare input volgt vast snel 😉

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.