't Stamphaus logboek

Uitblazen…

Uitblazen…

Weekje aan het naweeën van een griepje en dus maar even besloten om wat uit te blazen in plaats van hard doorspijkeren aan het terras of zo. Wat niet wegneemt dat we hier en daar wel wat kleine zaken hebben opgepakt natuurlijk, da’s ontspannen met de kleine ‘o’. Dat mag van opa met de grote ‘O’.

Met opa en oma als warm welkom- en vertrekcomité is het overigens goed toeven. Beetje gerommeld in de tuin met tips van Oma over wat wel en geen onkruid is… Maar goed van die griep anders had ik die mooie plant er gewoon als onkruid uit getrokken 😉 èn – mijlpaal – de éérste aardbeien uit Tijs’ moestuin gegeten! Grasmaaiertje in elkaar en aan het werk gezet, NIETS vergeleken bij het tractortje dat buurman Jurgen de volgende dag laat aanrukken maar toch, ik ben ook best stoer met mijn twee-wielig speeltje.

WK Fußbal op een groot scherm gekeken en juichen natuurlijk als ‘wij’ (wèl) winnen. Zelfs de commentator hoor ik aan het eind toegeven dat die Holländer slecht speelden maar – in tegenstelling tot unsere Mannschaft gestern – vervolgens wel die drie punten meenemen 🙂

’s avonds zijn we getrakteerd op een héérlijk maaltje in het restaurant van de Burghof. Meer recensioneel werk van dit restautripje natuurlijk op de Stamphaus website (onder regio – eten).

Op de laatste dag weer dat fijne gevoel van ‘ik wil nog ff niet weg’, dus rommelen we nog even lekker door. Floor kiept op weg naar het bos nog even met nieuwe fiets en al de heuvel af en stekelstruiken in voor dat stoere verhaal op school. ‘Nee, geen pleisters! ik probeer ’t nog wel even….’ ? Schouders, armen, handen alles onder de kleine wondjes en splintertjes. Wordt een bikkeltje met een grote ‘B’ die kabouter!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.