't Stamphaus logboek

Bier und Wurscht; We zijn er klaar voor

Bier und Wurscht; We zijn er klaar voor

Jahoorrrrr! die/der/das Sommerrrrr! Hoe de naamval ook mag luiden: Wij zijn er klaar voor.

In de heerlijke Jules&Els loungestoelen geploft na een toeristische en routetechnisch avontuurlijke route – want TomTom weet ’t beter…. NOT… – naar ’t mooie Moeselgelegen Cochem. Leuk!

’s Avonds afgetopt met de geniale – want zo goed als nieuw en voorzien van ‘tempvork’ – BBQ eveneens van Jules&Els. De eerste bratwurschten en gemarineerde lappen gebraten, of ‘gegrillt’ heet dat do als ik de buren mag geloven. En toe natuurlijk de BBQBnaan met bastardsuiker en cognac… zzzzz.

Dagje later – inderdaad, over de volgorde valt te discussieren – onze lange biertafel van steigermaterialen in elkaar gedraaid en voorzien van ’t mooie ‘solletje dat we in de uitverkoop op de kop tikten. Tja, primeur van ’t foto’tje was natuurlijk al opgeeist door de Stamphaus website. Maar inmiddels te vinden in ’t Stamphaus fotoarchief.

Oftewel, terrasje is nu dus voorzien van alle denkbare toebehoren. Klaar voor het grote genieten!

Ook de banden met de buren weer even aangehaald: samen een muur uit hunnies huis slopen om de nieuwe bank naar binnen te kunnen tillen die de leverancier toch net niet door het trapgat kreeg… Een tweedaags avontuur, interessant voer voor psychologen maar nu zijn we dan ook echte bloedbroeders en mogen we uit elkaars Colafles drinken…

Alles over eifel en stamphaus vind je op
https://www.stamphaus.nl

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.