't Stamphaus logboek

Restaurant Üdersdorfer Mühle (Trittscheid)

Restaurant Üdersdorfer Mühle (Trittscheid)

Te vinden aan de afslag ‘Trittscheid’ als je richting Daun rijdt. Volop borden en verder dus ook niet te missen. Het is een boerderij / hostel / paardenfokkerij / jagershol en de naam doet vermoeden dat ik de locatie verkeerd heb wat ook best mogelijk is.

Vooral ’t sfeertje is lekker, veranda met uitzicht. Eten en bediening is van het type ‘wil je vlees of vis?’ wat niet helemaal terecht is want ze hebben gewoon een stuk of acht lekkere happen. De jagers komen hier ook eten na de jacht (want broer van de eigenaresse) en kijken niet op de kaart maar vragen wat er te eten is.

Eindconclusie: Een prima restaurantje om eens bij een goede wandeling aan te doen. Wij hebben er op de veranda met z’n zevenen een lekker vers gebakken forelletje met sla, aardappels en gesmolten boter gegeten!

 

Adres: 54552 Üdersdorf (aan de L65)
Tel: +49-6596-217

Terras: ja
Pin: ?
Creditcard: nee
Reserveren: niet nodig

 

« Alle beoordeelde restaurants

Zelf bij de ‘Mühle’ gegeten? (Jouw) oordeel >> Stem hier

—-


Alles over eifel en stamphaus vind je op
https://www.stamphaus.nl

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.