't Stamphaus logboek

Wat doe je na 3 weken geen bericht?

Wat doe je na 3 weken geen bericht?

Geen bericht, goed berich? …. Yep!

Geniale en ruim 3 stamp-weken achter de rug. Oftewel geruime tijd in de omgeving rondgestruind met als eindconclusie dat we voorlopig nog niet uitontdekt zijn in de Stampregio.

Ook nog wat leuke klusjes opgepakt waaronderrrrrr 4 dagen Stampolinegat graven… zweten maar nu – ja ik ben misschien een beeeetje raar –  toch ècht een vet cool, leuk, fijn, voldaan gevoel. Èn de kids mogen er ook af en toe op.

 
Trier blijkt dichterbij dan gedacht (maar 40 min.) en een fantastische stad in ’t opzicht van sfeer, cultuur, shoppen, terrasjes èn eten…

Je snapt ’t al: héél veel te melden. En DAT is nu de issue mensen. Bloggen is snel, flitsend, kort maar krachtig etc. dus nu één bericht met 500 regels en 50 onderwerpen?… Naaahh!

Jullie hebben ’t vast niet door als ik de info wat spreid over de komende weken. Doe ik net alsof we elk weekend ‘do’ zijn…

Wat me doet beseffen: we zijn de komende tijd maar heel beperkt ‘do’ dus als een van jullie een weekendje bos wil snuiven… ’t is vast beschikbaar. Feel free, geef een gil. Regelen we!

Alles over eifel en stamphaus vind je op
https://www.stamphaus.nl

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.