't Stamphaus logboek

50kg puzzelspecie

50kg puzzelspecie

Zo, vandaag de natuurstenen trap achter het huis uitgebreid met twee extra traptredes. Het muurtje onderaan gelijk ook maar verbreed om verdere afkalving van de grond tegen te gaan. De grond liep gewoon te steil af om normaal huppelend naar beneden te flaneren… zoals inmiddels ook bewezen door Floor: op d’r plaat gegaan bij het afknippen van wat takjes munt in de moestuin…

Trouwens wel leuk werk dat metselen met natuursteen. Je weet wel net als in Zuid-Frankrijk, Canarische eilanden, España etc. Lijkt op zo’n puzzelboekje maar dan véél makkelijker; als je het hier even niet weet … stop je gewoon een klodder cement in ’t vakje. Altijd goed. Het resultaat ziet er ook best leuk uit al vraag ik me af of ze in de mediterrané ook 50 kg cement nodig hebben voor zo’n klein stukkie?

Loungebed op de veranda is inmiddels ook klaar, en daarmee voorlopig even al het houtwerk daar. Was eerst eigenlijk sceptisch over zo’n hippe louououngebank, tssss watjes die zich daarmee bezig houden… en waarom maak jij het dan zou je me kunnen vragen, wel, nou … euh, omdat… zeg heb ik eigenlijk al verteld over het IJsvogeltje dat Tijs heeft gezien?

Maar nu, na een eerste dutje in de kussens terwijl het buiten de veranda regent, ben ik toch wel blij, overtuigd en lekker ontspannen. Laat mij nu ook maar eens een ijsvogeltje spotten.

—-


Alles over eifel en stamphaus vind je op
https://www.stamphaus.nl

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.