't Stamphaus logboek

De pistes gaan open !!!

De pistes gaan open !!!

Sneeuw, nu echt...Jazekers, vers van de pers… De Mäuseberg en Ernstberg (Daun) hebben inmiddels 10cm sneeuw en zijn al open voor het betere ‘Rodeln’ (sleeën) en Langlaufen. Sleepliften zijn nu nog niet in bedrijf bij Daun maarrrr… het komt dichterbij.

De eerste sleepliften en skipistes (Weißer Stein) worden komend weekend in bedrijf genomen.

Als Sint dit weekend aan je huisje voorbij gaat zou ik deze kans niet laten glippen! Gilt u maar… de slee ligt in de garage en de choco staat in de kast. ’n Stampbroodje open vuur erbij en ’t plaatje is compleet.

—-


Alles over eifel en stamphaus vind je op
https://www.stamphaus.nl

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.