't Stamphaus logboek

Boompje opgezet

Boompje opgezet

't StampholDe winter voorbij: nog fris maar lekker buiten klussen zit er al wel weer in.

De kinderen hebben de moestuin klaar gestoomd voor het seizoen; Ik het laatste kerstboompje van 2010 de grond in gestampt en samen hèt idee voor 2011 opgedaan: In december maar eens een ‘koop je kerstboom mèt kluit’ – actie opzetten. Dan Stampen wij ‘m daarna de Duitse klei in.

Jaha, grote plannen in ’t veld…

Verder gebruik gemaakt van het wilgen snoeiseizoen om wat terrasjes en natuurlijke treden te creëren van het restmateriaal.

Als afgeleide ook nog een mooi Google-resultaat: ’t Stamphol voor de kinderen (inderdaad foto en handleiding kloppen niet met elkaar 🙂 maar ’t ziet er goed uit, … toch?). Als ik de verhalen mag geloven gaan deze ‘tenen’ dit seizoen gewoon weer uitlopen. Nog wat extra vlechtwerk en er staat letterlijk een groen bolwerk in het veld komende zomer!

Volgende project op de rol? … ’t zitje onderin de tuin.

—-


Alles over eifel en stamphaus vind je op
https://www.stamphaus.nl

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.