't Stamphaus logboek

Nieuw!

Nieuw!

www.stamphaus.nl; We hebben de smaak weer te pakken en zijn wat layout aan het fijnslijpen om het jullie nog wat gemakkelijker te maken. Hier en daar moet ik ook wat vaste teksten bijwerken zag ik. Volgt nog!

Er loopt verder een leuke selectie van de 25 mooiste bouwwerken van Rheinland-Pfalz (de oorspronkelijke overzichtpagina bestaat helaas niet meer). Deze worden in een documentaire verwerkt. Lijkt me leuk, zal ik (t.z.t.) ook in een vast overzicht verwerken op de site.

Oproep aan jullie nu ik toch bezig ben: wat mis je, wat is overzichtelijk, wat vind je slecht vindbaar of gewoon rommelig aan de site? En wat bevalt je goed en moet dus juist blijven?

Directe input van jou als ‘echte’ gebruiker is daarom welkom!

Mail ons of Reageer op dit bericht

—-


Alles over eifel en stamphaus vind je op
https://www.stamphaus.nl

Een reactie op “Nieuw!

 1. Hilde

  Ha Stampertje,
  Ik mag als trouwe fan wel verklappen dat ik erg dol ben op deze site, en … ik ben vol bewondering over hoe deze is opgezet, wat er te lezen valt en ook de schrijfkwaliteiten van de founder zijn zeer smakelijk! Kortom, een vet complimentje en het enige wat ik mag toevoegen is: Ga door!

  Na mijn heerlijk weekje stamphaus heb ik een poging gedaan iets op de site geschreven, ik wilde de tip van de ‘aldi’ s in de buurt weergeven maar dat is toen niet gelukt! Na een riedeltje tekst werd ik eruit gegooid, dat was toen en ik heb nu natuurlijk spijt dat ik niet even weer opnieuw geprobeerd heb mijn fantastische ervaring in dit kleine stukje paradijs op aarde te delen. Nu ja, ik krijg hopelijk weer een nieuwe kans!
  Groet,
  Hilde

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.