't Stamphaus logboek

Keurmerk mooi leven

Keurmerk mooi leven

Selectie van de mooiste gebouwen was al opgevallen (zie Nieuw!) maar schijnbaar was dat slechts een eerste tipje van het selectie- en stempelseizoen. Er zijn meerdere schöne Sachen het keurmerk “mooi lee’m” waard.

De Eifelsteig – een ruim 300 km lang wandelpad dat je in 15 etappes van Aken naar Trier brengt – is bijvoorbeeld hèt mooiste wandelpad van 2011. Helemaal leuk natuurlijk. Voor de bescheidener wandelaars onder ons: Etappe 11 is goed voor een dagje van Daun naar Manderscheid.

Maar hé hoe zit dat dan met het Lieserpfad? Dat was toch het mooiste pad van Duitsland… Check de details op de kaart en zie dat etappe 11 goed is voor een paar extra kilometers langs die Maaren. Daarmee een terechte uitslag voor 2011 wat mij betreft.

Goede wandeling!

—-


Alles over eifel en stamphaus vind je op
https://www.stamphaus.nl

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.