't Stamphaus logboek

Stamptuin Wilde Berenshake

Stamptuin Wilde Berenshake

Het seizoen is weer volop in gang met als juni-verrassing uit de Stamptuin: Wald Erdbeeren.

Een blik op deze rode rakkertjes in combinatie met een lichte verveling was genoeg voor de kinderen om de keuken in te verdwijnen en enige tijd later met onderstaande heerlijkheid naar buiten te komen. ‘Pauze!’…

Boodschappen (4 kleine shakes)

  • bijna alle wilde aardbeien uit de tuin
    (vergelijkbaar met een half bakje gewone aardbeien)
  • 4 suikerklontjes
  • 100 ml Karvan Cevitam aardbei
  • 250 ml yoghurt


En zo maak je het (10 min)
Doe de aarbeien bij de Karvan Cevitan in een kommetje. Los de 4 suikerklontjes op in een klein laagje water en doe deze oplossing bij de aardbeien. Pureer het geheel met een staafmixer en giet de yoghurt er ondertussen rustig bij.

Zet de shakes 15 minuten in de koelkast om af te koelen. Klaar!

space

<< (Terug) naar het kookboek

(Jouw) smaakscore: Stem hier

—-


Alles over eifel en stamphaus vind je op
https://www.stamphaus.nl

Een reactie op “Stamptuin Wilde Berenshake

  1. Hilde

    Dat klinkt heerlijk en ziet er fantastisch uit! Iets te veel koolhydraten voor mij ben ik bang, maar wat verheug ik me toch!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.