't Stamphaus logboek

Stamphaus (Veggie)burger

Stamphaus (Veggie)burger

De bladsla in de Stamptuin is volgroeid dus tijd voor een nieuw recept. De lichtpittige Stamphaus (veggie)burgers!

Boodschappen

  • Hamburgers, zo veel als je wilt.
    (Eventueel de heerlijke Edeka-veggieburgers.
    Rechthoekig kartonnen doosje. Als je binnenkomt rechts in de koeling.)
  • Stamphaus veggie burgerZachte hamburgerbroodjes
  • Bladsla uit de Stamptuin
  • Uitje
  • Ketchup
  • Plakjes augurk in zuur
  • Plakjes jongbelegen kaas
  • Karibi-saus (pittige coctailsaus van Knorr)

En zo maak je het:
Uitje(s) in ringen snijden en met de burgers in de pan krokant bakken. De broodjes doorgesneden op de grilplaat bakken. Smeer een kant van de broodjes in met Ketchup. Leg daarop een of twee blaadjes Stampsla. Gebakken uienringen erop en daarop de burger. Bovenop de hamburger een paar plakjes kaas en een scheut Karibi saus. Dop van het broodje erop en smullen maar!

space

<< (Terug) naar het kookboek

(Jouw) smaakscore: Stem hier

—-


Alles over eifel en stamphaus vind je op
https://www.stamphaus.nl

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.