't Stamphaus logboek

Hebben!

Hebben!

Hééél subtiel al een aantal keer gedropt dat vlinders de nieuwe catergorie beestachtigen op de Stampsite gaan worden. Nou, die is geland!

Ik ben inmiddels de trotse bezitter van de nieuwe gids voor dagvlinders. Wat me meteen nieuwsgierig maakt naar nachtvlinders … maar dat zal wel botsen met mijn hobby nr. 1: slapen. Dus nog even niet.

space

En mocht u nu denken dat ik nooit meer over vogels begin… wees gerust (voor de liefhebbers tenminste). Ook daar hebben de goedhartigen namelijk aan gedacht: wat dichtbij niet meer aan nieuw verendek te vinden was, zoek ik voortaan verderop. Met m’n nieuwe Stern. Héérlijke kijker!

 

—-


Alles over eifel en stamphaus vind je op
https://www.stamphaus.nl

3 reacties op “Hebben!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.