't Stamphaus logboek

Winter(banden)

Winter(banden)

Ik heb het warm, ondanks of misschien wel dankzij het noodweer vandaag. De gedachte aan een lekker ijsje heb ik maar in de koelkast gezet want dat zou slecht zijn voor het milieu … je weet wel, die zomerband rond m’n middel.

De combinatie van gemoed en gedachten bracht mijn brein vervolgens wel bij de jaarlijks terugkerende vraag hoe het nu ècht zit met de voorschriften voor het gebruik van winterbanden in Duitsland.

Mooi ding, zo’n brein.

Ik heb ‘t vervolgens toch maar eens nagezocht en het valt me erg mee moet ik zeggen. Ik vermoed zelfs dat het merendeel van ons Nederlanders gewoon op rubber rijdt dat ook voor Duitse winters geschikt is. Weten? Ik heb ’t voor volgend jaar vast op de site gezet.

—-


Alles over eifel en stamphaus vind je op
https://www.stamphaus.nl

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.