't Stamphaus logboek

Restaurant Mausefalle (Neroth)

Restaurant Mausefalle (Neroth)

Al drie jaar langs gereden, vaak nieuwsgierig naar gegluurd maar nog nooit naar binnen geweest. Verder dan de Restaurants to-go lijst was die Mausefalle niet gekomen… Die tijd kunnen we niet meer inhalen, ons leven vanaf nu beteren is gelukkig makkelijk: Wat een fijn restaurant!

Die ‘falle is een groot restaurant in een klein dorpje. Ik durf te gokken dat je nooit hoeft te reserveren èn dat je nooit alleen zult zitten. Inrichting is prima, eerste deel donkerbruin en toch gezellig (hoe dat kan, weet ik niet) en achterste deel ruim, licht en met zicht op de achtertuin. Bij goed weer kun je ook prima beschut buiten eten aan een kleine beek met speeltuin.

Bediening is een mix tussen professionals en stagelopers maar allemaal met het beste beentje voor.

En dan het eten… even opletten: bij twijfel wél een voorgerecht, géén toetje! De voorgerechten zijn héérlijk. Perfecte uiensoep, hemelse Kartoffelsuppe en malse knoflookgarnalen uit een pannetje. Absoluut doen!

De hoofdgerechten zijn ook erg goed al gonst het voorgerecht nog wel even na. Prima vlees, stoofpotjes en een lekkere pasta pesto met garnalen.

Toetje, ik verklapte het eigenlijk al, is niet spectaculair. Absoluut niet slecht hoor maar na zo’n intro verwacht je vuurwerk. Het blijft steken bij een redelijk ‘gewone’ ijskaart met best lekkere toetjes.

Eindconclusie: Onderschat, zonder twijfel. Als je in de gelegenheid bent zeker eens naar toe gaan!

Adres: Hauptstraße 42, Neroth 
Tel: +49-6591-984717

Terras: Ja, ruim met speeltuin en beekje
Pin: Ja
Creditcard: ?
Reserveren nodig: Eigenlijk niet, er is meestal voldoende ruimte.

 

« Alle beoordeelde restaurants

Zelf in die Falle gegeten? Geef ons jouw oordeel >> Stem hier

—-


Alles over eifel en stamphaus vind je op
https://www.stamphaus.nl

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.