't Stamphaus logboek

Restaurant Zur Post (Deudesfeld)

Restaurant Zur Post (Deudesfeld)

Eerder riepen we het al: in elk dorp vind je een Hotel en/of Restaurant ‘Zur Post’ maar die zijn – afgezien van ongeveer dezelfde eerste associatie (laten we zeggen een wat gedateerde ‘gutbürgerliche’ indruk) – niet zomaar als eenheidsworst te beoordelen. Er is duidelijk onderscheid in kwaliteit en service.

De Post in Deudesfeld ziet er van buiten gemoderniseerd uit en over het algemeen is het er ook levendig met bezoekers. Voor een hapje eten moet je door de bar naar binnen. De buren vroegen al of we in ‘dort in die Kneipe’ gingen eten. Verontrustte me wat maar een avontuurlijk omeletje aan de tap kan ook best lekker zijn dus… toch op pad.

Het avontuurlijke viel mee: achter de bar met bijbehorende stamgasten is een prima restaurantruimte en – nog leuker – daarachter een ruime tuin waar je bij goed weer buiten kunt eten. Ook nu weer best druk ook al kwamen we al wat later op de avond binnenvallen.

Eten en bediening waren ok en zeker de moeite waard maar kunnen ook allebei wel wat beter. Mijn Rumpsteak huppelde niet meer en de bediening deed zijn best zullen we maar zeggen.

Eindconclusie: Best goed eten, leuke locatie maar geen spectaculaire uitschieters.

Adres: Hauptstraße 8, Deudesfeld
Tel: +49-6599-866

Terras: ja
Pin: ja
Creditcard: ja
Reserveren nodig: Nee.

 

« Alle beoordeelde restaurants

Zelf bij Zur Post gegeten? Geef ons jouw oordeel >> Stem hier

—-


Alles over eifel en stamphaus vind je op
https://www.stamphaus.nl

Een reactie op “Restaurant Zur Post (Deudesfeld)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.