't Stamphaus logboek

Stamphaus gaat mobiel… help!

Stamphaus gaat mobiel… help!

EUVanaf 15 december 2015 worden de kosten voor mobiel in heel de EU gelijkgetrokken. Dus geen extra kosten meer zodra je de grens over Stampt. Da’s mooi! Wordt het ineens de moeite waard om ook tijdens Stampbezoekjes – mobiel – op de website te kijken wat je waar, waarom zou willen bezoeken …

StamphuilDiegenen onder ons die www.stamphaus.nl al eens op hun mobiel bekeken hebben weten … dat beleef je op dit moment ongeveer zoals op ’t plaatje hier rechts. Dat kunnen we jou – vriend van ’t Stamphaus – natuurlijk niet langer aandoen. Bovendien bestaat de site inmiddels ook al zo’n vijf jaar dus: tijd voor een make-over.

En daarbij gaan we natuurlijk democratisch te werk. Bezoek onderstaande links eens (via je computer, je iPad en/of je mobiele telefoon) en vink daarna die thema’s aan die je goed vindt werken en ‘mooi’ vindt… klik daarna op ‘Stem!’ om het van de daken te schreeuwen. We zijn je de komende 5 jaar weer dankbaar!

rond-1

2
—-
  1. Bekijk Andia agency ->
  2. Bekijk Helios ->
  3. Bekijk Restaurant ->
  4. Bekijk Twenty ->
  5. Bekijk TxT ->
—-

3

Het logboek hebben we inmiddels al wel – maar dan ‘dictatoriaal’ 🙂 – gemobiliseerd. Het resultaat daarvan vind je op de nieuwe omgeving. Ter inspiratie…

En oh ja, die nieuwe omgeving heeft het Stamphaus webteam achteraf nog een berg technische migraine gekost… Val ik jullie verder niet mee lastig, we beloven beterschap, maar het verklaart het wat al te vaak uitvallen van de website de afgelopen tijd.

—-


Alles over eifel en stamphaus vind je op
https://www.stamphaus.nl

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.