't Stamphaus logboek

We zijn om!

We zijn om!

Yes! Het is zover: de nieuwe website staat voor je klaar!

Nieuwe website 't Stamphaus liveNa de ontwerpverkiezingen zijn we aan de slag gegaan met de nieuwe, snellere en wederom uitgebreidere website. Een die ook goed bruikbaar is op je tablet en smartphone. Mobiel internetten in het buitenland wordt de komende tijd namelijk drastisch goedkoper dus alle wetenswaardigheden mobiel kunnen opzoeken wordt ook voor de Hollandsche Stampgasten een handig dingetje…

We hebben met veel plezier, energie – èn een beetje langer dan gedacht (vandaar de radiostilte) – gewerkt aan de nieuwe site. Trots op het resultaat en weer een hoop geleerd over de techniek èn over eifeler specialiteiten, nieuwe restaurants, musea en wandelpaden die de afgelopen 7 jaar onontdekt onder onze neus hebben gelegen. Dank u Google.

Dus… It’s all yours. Geniet ervan en laat het vooral ook weten als er iets onduidelijk, onvolledig of onhandig is óf natuurlijk als je nog een tip of leuk idee hebt. We hebben nog een lijstje met verbeterwensen liggen. Die van jou kan er best bij.

Wij? … gaan weer met andere zaken aan de slag: Tokkelen in boomklimparken. Ook die hebben we ontdekt. Brrr… U hoort nog van mij.

—-


Alles over eifel en stamphaus vind je op
https://www.stamphaus.nl

2 reacties op “We zijn om!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.