't Stamphaus logboek

Landhaus am Brübbel (Wallenborn)

Landhaus am Brübbel (Wallenborn)

Door toeval terecht gekomen maar geen spijt van: Landhaus am Brübbel. Beperkt gevulde menukaart maar – misschien wel daardoor – prima bereid èn keuze voor iedereen. Behalve voor vegetariërs natuurlijk… maar als je het de kok vraagt, maakt hij iets lekkers vanuit de dagvoorraad voor je. In ons geval een heerlijke tagliatelle met verse Pfifferlingen (cantharellen), top!

Wij zaten binnen – want nog wat te fris – maar het terras ziet er ook aantrekkelijk uit. Op het eind van de dag nog lekker in de zon… we kunnen niet wachten!

Bediening is vriendelijk en doet zijn/haar best. Consequent worden vork en mes verkeerd om aan je bord gelegd wat sommigen van ons zéér waarderen (want die eten altijd verkeerd om). Een onverwacht plusje dus, in ieder geval bij één van de juryleden. Van de schuimkraag op mijn Weizen wordt ook serieus werk gemaakt. Die steekt na een paar minuten goochelen ruim twee vingers dik bóven de rand van het glas uit. Mooi! … krijg je extra dorst van.

Richting toetje werd het ze wat te druk èn moest de TV kamer ook nog klaar gemaakt worden voor Duitsland-Italië. Dat ging mis met de wachttijden en synchronisatie van de toetjes. Jammer, kostte ze een halve ster tijdens het juryberaad.

Eindconclusie: Absoluut lekker eten, ook lekker buiten in de zon. Drie sterren.

Adres: Weidenbacher Str. 3a, Wallenborn
Tel: +49-6599-960394

Terras: ja
Pin: ja
Creditcard: ?
Reserveren nodig: Nee.

 

« Alle beoordeelde restaurants

Zelf bij het Landhaus gegeten? Geef ons jouw oordeel >> Stem hier

—-


Alles over eifel en stamphaus vind je op
https://www.stamphaus.nl

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.