't Stamphaus logboek

Echte mannen…

Echte mannen…

Echte mannen… hakken openhaardhout met hun blote handen.

Kan ik niet. Ik misbruik onze handbijl daarvoor. En dan bedoel ik: stoer doen tot blijkt dat houthakkers toch net ff anders dansen. In dit geval sloeg ik – met een oerburl waar de herten stil van werden – de steel van de bijl doormidden. Maar niemand heeft ’t gezien dus snel weggemoffeld en fluitend naar de winkel voor een nieuwe. Eitje.

’s Middags ‘op survival’ off road de bossen net voor Schutz in, spoorzoekend naar dat ene bospaadje bij dat bruggetje over de Kyll… Bijna gelukt. Donkere luchten, een jakkie schedel op ons pad (foto’s op aanvraag) en koude Weizen dwongen ons te vroeg terug naar huis. Jammer.

Tja… dus. Echte mannen, die drinken Weizen.

 


Alles over eifel en stamphaus vind je op
https://www.stamphaus.nl

Een reactie op “Echte mannen…

  1. Anoniem

    En geslepen natuurlijk… zodat onze volgende bezoeker zich eens flink in de duim kon hakken… 🙁

    Buurman wist ’t al: Frauen, kinder und Axen … en dan zo’n treurige blik erbij.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.