't Stamphaus logboek

Natuurlijk

Natuurlijk

Vorig jaar was alles uitverkocht en stond ik met half verbogen en gebroken schepjes te prutsen. Maar dit jaar ben ik er he-le-maal klaar voor! Heb ík toch ’s ff een mooie, echte profi sneeuwschep gekocht!?! Nu alleen de winter nog. De kassière vroeg al lachend of ik sneeuw verwachtte … grapjas. Duidelijk geen survival type; die kom ik nog wel tegen als het twee meter hoog ligt.

Ondertussen genieten we gewoon van de verlate herfst / het vervroegde voorjaar. De bollen komen al boven de grond en op onze tuintafel –  ooit heel nieuw – zie ik inmiddels mooie paddo’s verschijnen. Nieuwe planken opsnorren dus… iemand nog een leuk adresje voor oude bouwmaterialen?

Daarna de kaart tevoorschijn getrokken op zoek naar nieuw wandelgroen. En dat is gelukt!

Noem ‘m de ‘Oberburg route’ naar de Burcht(en) van Manderscheid. Maar er is méér: Voor het eerst een waterval gezien die hoger is dan een halve meter.  Niet meteen heel wild maar toch een metertje of 20 hoog… Schön! En daarnaast natuurlijk veul groen, smalle paadjes, afgronden, vergezichten, hutjes om te happen en uit te blazen, riviertjes, bruggetjes en … een kroeg met terrasje aan het eind van je wandeling! Wat mij betreft een nieuwe favoriet.

Ook zien of lopen? Ik heb ‘m opgenomen (als GPX bestand voor op je mobiel) en op de Stampsite èn Google maps gezet.

…Enjoy!

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.